HVAD JEG KAN TILBYDE

Jeg er leveringsdygtig i illustrationer, avisstriber, karikaturer, plakater, satiretegninger, vittighedstegninger, tegninger til undervisningsmateriale, tegninger til kampagner og meget andet.

I over et årti har jeg leveret tegninger til en lang række kunder – lokale og landsdækkende blade og aviser samt firmaer og foreninger. Jeg har lavet opgaver af forskellig art – egne projekter, løbende opgaver for faste kunder og nye opgaver.

Jeg er både idémand, forfatter og tegner og har derfor en forkærlighed for opgaver, hvor idé, tekst og tegning skal gå op i en højere enhed – og jeg elsker punchlines. Avisstriben, vittighedstegningen, satiretegningen og den spidsfindige eller skræddersyede illustration er mit specialeområde.

Jeg leverer og har leveret tegninger til:

Hus Forbi, Urban, BT, Weekendavisen, Basserne, Altinget,dk, Beboerbladet, Vestas, Lauritz Knudsen, Østjysk Bolig, Greve Kommune, Horsens Kommune, Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg, FUSR med flere.

Jeg er altid frisk på en ny opgave – og sidder klar med spidset pen!

Hvad med en workshop eller et foredrag
Jeg har også stor erfaring som underviser – har i mere end et årti været efterskolelærer og tegnelærer. Det giver mig energi at komme ud, møde folk og inspirere dem til at prøve sig selv af som tegneserietegner. Jeg kommer gerne ud til din skole eller dit firma for at holde et kursus eller et foredrag i kunsten at få idéer – og hvor I kan prøve jer selv af som stribe- og satiretegnere.

Spread the love